Friday, 8 July 2011

DaTinG BeRdua


25 Mei 2011 aritu genapla usia aku 30 tahun..cam tak caye je dah tua rupenye aku..bersawang dah gambar yang aku simpan ni..skg dah masuk bulan 7 dah hehe..xpelahkan..baru ni berkesempatan nak nulis..
Hari Rabu masetu..aku ngan hubby amik cuti tapi anak2 antar kat mah pengasuh..kitorang dating berdua je..
xde gi manepun kitorang tgk wayang je kat Jusco Bukit Raja tgk Pirates Of the Carribean malas nak gi jauh2 situ pun dah ok..aku pun jenis tak kisah pun..sblum tgk muvie puasla kitorang tawaf satu Jusco tu..

Genaplah usia aku 30 tahun


 hepy sungguh nak kuar dating ngan hubby..baru pas antar anak2..


huhu makan ayam penyet je b bezday ayang..xpelah..terima seadanye..:)
hubby nak belikan kek..aku ckap x yahla cam tak sesuai je makan kek ngan ayam penyet..
dah malam baru hubby belikan kek kitorang makan anak beranak jela..


posing dulu ye..


Pada asalnye aku ngn hubby duk kat dalam kandang tula makan bersimpuh la nak romantik2 la konon..dah duduk sambil tengok2 menu..aduyai tak ble bla langsung rase cam tak selesa je..perut masing2 dah cam kek lapis je..tu lum mkn lagi tu..hehe..last2 duk atas kerusi jelah kate hubby..:)


habis licin dek kelaparan yang terlampau..


mase memula aku masuk restoran ni..kitorang x pasan pun 
kedai ape yang kitorang masuk..sebab dari jauh nampak ikan bakar je kat hujung tu ingtkan de ikan bakar n nasi campur ..masetu memang lapa giler nak carik nasik gak..bile dah masuk barula pasan asal lak mcm kat jawa indon je ni sume pakai pakaian jawa..dah masuk duduk tgk menu barula tau hehe..ikan bakar yang aku nampak dari jauh tu rupenye ayam bakar..ni aku dah nak balik baru snap dari kete..jenuh aku dongak tau nak tangkap gambar punye pasal..lau tak kerana blog tak kuase la aku nak snap tetengah ramai org ni..malu siut..


Pas makan gi Jakel lak cari baju raya..mase nie lah pun nak shopping lagipun raye dah nak dekat..lame gak la kat situ pilih kain rambang lak mate banyak sangat kain yang cantik2..tunjuk beg jelah ye..karang x surprise lak..hehe..pastu gi tengok tudung kat Ariani, Perl Haya ngan Fareeda..seb baikla dekat2 je butik2 tudung tu..


 Kasut ni kire hadiah bezday akula..memang kebetulan lak kasut yang aku pakai sebelum ni pun dah uzur sangat..x kisahla kasut pun kasut lakan..yang penting hubby dapat luangkan mase tuk aku mase bezday aku tu..kul 5 ptg la baru kitorang balik amik anak cam biase..penat tul rasenye berjalan seharian..tapi hepy sangat2 kuar haritu..








7 comments:

SYANI said...

Dah lama tak gi dating berdua. Hasben asyik keje je...

Alin Marlini said...

30 muda lg....heppy befday

mamatasnim said...

Syani bes gak sesekali dating berdua..teringat lak mase zaman couple2 dulu..:)

Alin: tq:)

Hang Leo said...

wow..30 tahun tp muka still mcm anak dara,,hehehe.

yana halim said...

ooooo.....hadiah besday rupanya primavera tu...ekeke..

mamatasnim said...

hehe..tq:)

mamatasnim said...

k yana..la ingtkan dah tau..xde special pun kasut je..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...