Thursday, 12 January 2012

TuPPerWaRe BraNds ProDucT FaiR

Tengahari Jumaat kebiasaannya hari berjingga2 saya dan kenkawan memandangkan waktu lunch agak panjang..
bagi peminat, pengumpul dan penjual tupperware macam saya tentunya tidak akan melepaskan peluang seandainya ada event2 berkenaan tupperware..


 Bertempat di Sunway Pyramid Convention Centre..

Dapat goodies dari tupperware brands masa mendaftar..





Banyak gakla game..beli kupon..mainla ape2 game..
hadiahnya dapat tupperware

Game ni kena masukkan botol dalam lubang2 yang
disediakan..dapat masuk satu lubang je dapatla bekas air pink tu..

Yang ni masukkan bola dalam bekas yang disediakan..terlindung la pulak kepala kak niza tu hehe..
dapat sudu je..jadilahh.dari tak dapat kann..

tak main pun game ni orang ramai sangat..

Paling suka bekas tupperware pink ni..

Antara barangan tupperware yang saya dapat aritu..


 Tersangatla gumbira dapat memenuhkan rak koleksi tupperware saya di rumah..


Posted by Picasa

2 comments:

adyna said...

wah banyak nyer tupperware..saya pun sukeeeeeeeee..dulu pernah g party dapat lucky draw..dapat tupperware..skrg kurang dah beli..tp ada duit lebih beli ggak hehehe pasal dah xkeje income kureng :)

Mamatasnim said...

adyna su pun beli sket2 je dulu..hehe..ada lebih baru beli..geram je kann tgk gambo kat katalog tu cantik2 sume..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...