Monday, 22 August 2011

ShoPPing RaYe

Salam semua...

Bertemu kembali...lame dah tak hapdet blog..
sibuknya sepanjang minggu lepas..
banyak pula kursus dan ceramah yang perlu dihadiri
 bulan puasa ni..
dapat juga mengambil keberkatan di 
bulan yang Mulia ni..

Sedar tak sedar tinggal beberapa hari je lagi nak raya..
 sedihnye nak tinggalkan Ramadan ni..
 Semoga kite sume dipanjangkan umur 
bertemu Ramadan lagi tahun depan..

Persiapan raye..
Alhamdulillah..
Dapat juga akhirnya mencari baju untuk anak2 ngan 
Hubby yang same kaler sumenye..

Tema tahun ini..
- Merah menyala tak hengat-
  sakit gakla mate ni tengok..
tapi takpe..suke je..:):)

Sale..sale..sale..
mane2 kedai skg ni sume menawarkjan harga yang murah..
kate depala kan  murah..ade yang murah tu murah lah..
lau mahal sangat tapi barang yang dijual ala2 je..
memang cepat2la aku blah..
tak yah nak pikir2 dah..

Minggu2 terakhir pose nila ramai orang shopping..
mane2 yang dah dapat bonus ngan gaji awal..
seronoklah sket nak berbelanje..
walaupun dapat sikit je..tapi tu pun dah syukur
sangat dari tak dapat langsung..

Jalan2 dah tentu jem kat Mall2 yang jadi tumpuan..
parking pun pagi2 dah full..
nak gi KL confirm2 sume nyerbu kat situ..
Minggu lepas bawak Tasnim ngan Adam..
alahai sian tul kat dorang..
terpaksa berhimpit2 ngan orang ramai..
ngan panas lagi..nasib baik la dorang tak meragam..

Sabtu tadi kuar ngan Adikza, Elia ngan Asma...
cari barang2 yang tak dapat lagi..
Tasnim ngan Adam tinggal ngan Hubby kat umah..
sonok lak sekali sekala jadi bujang..hehe..:)

Lokasi:

Komplek PKNS,
SACC Mall
Plaza Alam Sentral Shah Alam
Jakel Sek 7 Shah Alam
Ariani
Fareeda
Perl Haya

Masa: 10.00 pagi - 4.30 petang..





Plaza Alam Sentral Shah Alam
pagi2 dah ramai orang..





Tak sah lau tak pose..:)











 














Belikan Tasnim mercun pop2 Hubby kirim..


 Sempat lagi tu..hehe..










  





 Walaupun penat tapi berbaloi dapat barang2 yang dicari..


Lau tak hujan mahu sampai ke malam..hehe..

Sampai umah kul 4.30 petang...
 sempatla masak lemak pucuk paku 
 Hubby lak goreng cucur udang..
Siap masak terus ke Meru..
berbuke mah Kak Nor sume de kat situ..


Selalunye dalam kereta Hubby pangku Tasnim mase drive..
petang tu mase nak ke mah Kak Nor..
Adam pun nak Hubby pangku gak..
Baru seharian Mama kuar dua2 dah tak nak ngan Mama..
huhu cedihh..

Terima kasih sangat kat Hubby..
jage anak2 ngan baik..
Suami dan bapa yang sangat penyayang..


3 comments:

KSWSK said...

tu dia..sehari bsopink..hehehe

mamatasnim said...

hehe..letih sket bulan pose ni kak..tapi puas sangt dapat barang yang dihajati..dapat gak buang lemak2 ni sket ekeke..:)

MamaYatie said...

wah..sakan bershopping..bestnya hubby sporting, tolong jaga anak2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...