Wednesday, 15 August 2012

ShoppiNG BaJu AnaK2

Salam hai sume..

Minggu lepas masa shopping bawak adam n tasnim tak boleh nak pilih2 sangat sibuk mengawal dorang je..kalini shoping saya dan hubby je ngn tisya..adam n tasnim hantar mah pengasuh..kenalah amik cuti lau gi weekend memang sesak padatlah kann..lagi nak berebut2..masa gi Isnin tadi alangkah gumbiranya hati tak payah nak rempuh jem sesak2 orang tak ramai nak berebut2 barang yang dicari pun senang dapat..

Kat mana shopping!!! haha tak jauh pun..kat Shah Alam je..malaslah nak gi KL..suka lagi gi Alam Sentral, Kompleks PKNS sume dah ada kat situ..

Dulu bedua la ni dah berlima..budget pun kena lah lebih kann..
baju adam n tisya je senang nak cari..
baju tasnim agak susah cerewet anak dara sorang tu..kang kalau diye tak berkenan memang tak pakailah..suka agi pakai suar..gaun2 memang diye tak pandang..tapi beli gak baju kurung dua helai ni kira paksa gak diye pakai nanti pagi raya nak bergamba je..

Terbeli gak baju kurung siap tuk saya stanby takut baju kat tailor tak siap..jarang beli yang readymade tapi kali ni ok lak size ngam2 kat badan..

Tema apa kami tahun ni!!!!

Kaler pink sudah tentu menjadi pilihan ahkak..
my feveret kaler tu pink..hubby ikut je hehe..:)

belum sempat raya dah pakai dulu ahaha..
Fareeda oh Fareeda..:)

siap posing2 lagi en hubby..boleh..layankan ajelah wakaka..
hubby tak bace pun blog..:))

Senang bawak tisya..tidur je dlm stroller..
nak susu je saya tumpang kat booth2 sbb diye bf lagi..

Hokey,,,
Sekian..

3 comments:

~aYu~ said...

sy baru ptg ni nak shopping baju anak-anak.. tudung mamanya pun lom ada lagi. cantiknya tudung fareeda.. mahal la nak beli.

Mamatasnim said...

dah beli bju anak2 lega rasanya ..skg ni ada sale Ayu leh gi butik2 fareeda jualan masyur sempena ramadhan ni je..kalau gi bangi lagi banyak pilihan..:)

Ya ALya said...

tisya sama perangai ank saya yg sulung..mmg xnk pki sree n bju kurun..lg suka seluar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...