Tuesday, 14 August 2012

FLaMinG SteaMboaT SHaH ALaM

Salam..

Pestime berbuka di luar kat Flaming Steamboat..hangkut sume askar2 batalion..berbuka bersama  kenkawan sekolah menengah..walaupun jarang jumpa fesbuklah jadi penghubung..

 sampai dalam kul 7..orang dah ramai giler..parking pun susah dapat..sesak padat atas bawah..kami lak kat bhgn atas..ngangkut pulak stroller yang gedabak tuhh..walahh..

 kelaparan rupanya hanak2ku sampai2 terus makan..
 memula je tau duk diam cam tu..

 walaupun tak dapat menikmati sangat disebabkan tisya meragam jumpa korang pun dah cukup..wahhh!!
nasiblah ada yang tolong suapkan baju pink tu..diye sorang je masih bujang lagi..:)



tisya meragam je kepanasan terpaksa beralih tempat duduk..





ragam hanak2..



 sembang sampai ke luar banyak sgt citer haha..
kaum bapa sudut lain
hanak2 main tak hengat2..

 group tak cukup korum..
nanti raya kumpul sume..

hapy sgt jumpa korang..
sahabat2 setia dari dulu sampai skg..



2 comments:

~aYu~ said...

bestnya dapat berkumpul dgn kekawan lama.. bagus sbb hubungan korg masih erat dan still contact each other.
sy penah makan gak kat flaming tp kat danau kota la.

Mamatasnim said...

tul tu ayu best bila dah kumpul ramai2 masing2 bawak anak2..hubungn lgi rpt ngn kenkwn sekolah coz dah lama ngn dorang..su pun pestime mkn kat situ walaupun dekat je ngn umah...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...