Tuesday, 13 March 2012

BBQ YaNg TaK DiRaNcaNg


Harini rajin pulak nak hapdet..mood tengah ok..lalala (nak menggambarkan kegembiraan ahkak ni kat korang kaler pink lagi)..walaupun korang tak tau apa sebabnya..biarlah rahsia..haha ada yang nak hempuk ke ngee..:p (tiada kaitan tajuk diatas)

Ni malam tadi punya cerita..balik dari mah Intan ritu mak n bapa mertua ngan abg ipar tido kat rumah..adik2 hubby si pian memang duk ngan saya..hafis pulak baru je sebulan lebih keje kat sini sementara menunggu posting cikgu..memang meriahlah rumah saya..dapat juga membantu menjaga si adam n tasnim kalau hubby takde..

Balik petang semalam tak plan pun nak bbq..ingat nak masak sambal udang..lagipun hubby dah beli sate..last2 dorang request bbq..terus beli ayam dapat perap sejam je ngan udang..walaupun perap sekejap tapi rasanya taklah mengecewakan..udang masih segar lagi dan rasanya..hrmm yummy..selalu yang tak dirancang tulah yang menjadikann..

open table malam tadi kat luar rumah..

sangat bess..santai wif family..
feeling makan kat taman..

periuk nasi pun kuhangkut sekali..

Ketam masak sambal, udang bako ngan ayam bako, gulai ayam ehsan bapa mertua yang rajin memasak..thanks abah..

5 comments:

yana halim said...

hamboi kemainnnn.....hahaha.

Mak Wardah said...

Lapar perut akak...lama akak tak singgah sini.

Mamatasnim said...

k yana: ala kadar je..:)

Mak wardah: haha saya tengok pun lapar kak..:p

Mak Wardah said...

Mamatasnim,

Pembakar tu beli kat mana? Akak nak beli ni? Nak juga makan BBQ kat umah.

Mamatasnim said...

salam akak..saya beli kat Jusco brand Cornell..ada mcm2 jenis lagi..akak boleh tgk kat situ..yang saya punya ni sekali ngn steambot..boleh bako ngn teambot sekali..harga 199 je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...