Thursday, 9 February 2012

GeNtinG


Hoho..malas betul nak menghapdet..asik failed je bila upload gambar kat picasa..ke pc saya yang memang problem..try byk kali baru dapat..punyala lama nak tunggu haishh..sabar jelah..tak puas rasanya lau takde gambar..nasibla berjaya mengupload dgn jayanya...

Gi masa cuti sempena Thaipusam dan Maulidur Rasul aritu..menginap satu malam kat First World..ari sabtu gi balik petang ahad..jem teruk kat Batu Cave..nasibla kami dah menghala balik ke s.alam..

Walaupun tak banyak pic yang saya snap tapi bolehlah dibuat kenangan nanti..mekacih pada myra yang tolong snap gambar2 kami..:))

baru sampai..pose dulu hehe.. 

 mak buyung yang gigih..



dekat lima kali tawaf ngn kuda ni..
banyak2 menan kuda ni jugak menjadi pilihan tasnim.. 

 my luvly family..

 adeh sakit kaki la pulak..

 anak2 mama..

 sayang banget..






anak abah











bulat cam doraemon dah hehe..



Masa untuk pulang..:)

4 comments:

NanieZara said...

Alahai larat lagi mak buyung ni naik genting eh..hehehhe

wan habibah said...

syok kan??.. me baru lepas pergi hujung tahun lepas

Mamatasnim said...

hehe larat kalau dah kaki jalan..apapun sanggup..:)

Mamatasnim said...

syokkan kalau gi ramai2..last gi aritu masa thun 2009 masa tu tasnim kecik lagi..skg ni seronok la tgk diye main..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...