Thursday, 9 February 2012

ChecK Up

Baru sedar dah lewat sebulan rupanya tarikh check up saya..kemain berjalan kesana kemari..ubat pun leh skip2 pelagi minum susu..pesal la malas sangat kali ni..berbeza sgt masa tasnim..berjaga sungguh..sehari dua kali minum susu..makan je yang memang saya rajin tak payah disuruh hehe..

Klinik Panel yang sering saya kunjungi..walaupun ramai orang dan lama menunggu sangat berbaloi..doktornya baik lembut dan peramah suka sangat..

Pagi tadi seawal kul 815 saya dah sampai walaupun tau klinik tu bukak kul 830 dan doktor sampai kul 900 tak kisahla berkampung sekejap kat depan kilinik tu hehe..

 sebelum tu dah sedia dengan bekalan dalam kete..
kul 930 dr sampai..sedara meninggal rupanya kat Kota Bharu..yang penting dapat 1st :)

dekat 40 minit kat dalam tu..sian lak orang pas saya mesti lama tunggu..ubat pun banyak dr bagi..resdung ngan sakit gigi..penyakit baru time pregnan..

Alhamdulillah yang len sume ok, berat, air kencing, jantung, cucuk kancing gigi tadi masih lenguh lagi tangan ni dan agak bengkak sedikit..scan baby pun ok..cuma tak nampak lagi jantina baby tido meniarap..
agak surprise juga kali ni..apa yang penting smg baby saya sihat sempurna dan dipermudahkan untuk bersalin nanti.. 

3 comments:

dela said...

moga cepat sembuh

Mamatasnim said...

tq dela..:)

izan mama mia said...

Assalamualaikum..mengandung anak ke 3 ker?Tahniah..murah rezeki..mg anak n ibu sihat..jg diri.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...