Thursday, 29 December 2011

GaRdeN ImPian SuTeRa


Wah memang menjadi impian lah rumah cantik cenggini..
masih belum siap lagi rumah ni..tak silap baru siap sebuah
untuk showhouse tapi masih belum boleh masuk lagi..
betul2 kat belakang rumah yang saya duduk skg..
baru tiga hari pasang banner tu..duk lalu lalang
depan tu terbekenan pulak kat design rumah tu
lagi2 kaler pink tu..haishh..parahh ni...

Rege masih tak tau berapa..belum berkesempatan
lagi nak kol..rumah ni terletak di Seksyen 30 Kota
Kemuning Shah Alam dekat ngan Jalan Kebun..






 No tepon developer..

 ni pemandangan dari belakang rumah..
pic ni saya amik dua bulan lepas masa tu developer
baru mula kerja2 pembersihan..
skg ni dah clear dah kat belakang tu..
tinggal sebiji banglo terbiar tu je..
jadi tempat penginapan pekerja..
kadang2 masa tengah basuh pinggan nampak gakla
dorang mandi, sidai kain..pompuan pun ada..
uitss..bini2 dorang kut..sangka baik..:)

4 comments:

Myra Amira said...

nak jugaklah umah gini.. hahahah..
kne kerje keras ni... pastu kumpul duit berkepuk2... hek3...

yana halim said...

pitam la nak beli. Mesti lebih 300k. huhu...

Mak Wardah said...

mamatasnim tinggal kat kota kemuning...itu dekat umah akak. Insyallah rezeki anak2 entah2 nanti u dpt banglo kat bukit rimau @ kemuning hill.

Mamatasnim said...

ohh dekat jela kita ye kak..ermm banglo kat bukit rimau tu..hishh tak mampu la rasanya..hehe..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...