Wednesday, 17 April 2013

BeKaM MuKa

As Salam..
Minggu yang sibuk dan penat..hubby pulak baru balik berkursus selama seminggu anak2 tak berapa sihat agak sukar hendak bergerak kemana2 tanpa hubby disisi poyo tak haha..malam sabtu lepas saya menyempatkan diri dengan hubby membuat rawatan bekam yang disyorkan oleh kak nor di Meru memandangkan masalah resdung saya yang teruk hasil dua kali ctscan yang dibuat doktor telah menyarankan saya supaya membuat oprtn..

tang ni yang lemah nak operate2 ni takuttt sangat walaupun sakit beranak lagi sakit kan..kos oprtn dianggarkan 10-12k di KPJ..pitam jap haha..sblum kena oprt meh cari alternatif lain lau masih teruk gak barulah mak jemah berserah diri

pertama kali saya dan hubby melakukan rawatan bekam 
sebelum ni hanya lilin, wap resdung dan 
keluarkan lendir tu takdela sakit sangat
 pun rasa lega sangat pas berbekam

#licinnya muka mak jemah pakai camera 360 

setengah jam dua kali bekam dan akpncr RM25 sahaja
seeloknya buat waktu cuti bagi yang nak 
bekam kat muka kesan
 berbekam akan hilang dalam 2-3 hari..


darah koto dari cup hubby lagi banyak dari cup saya
merah pekat beku ngerisss tengok
confius lak saya ke hubby yang teruk 

nak pegi lagi next wik rasa ringan pale ni pas
bekam elok keluarkan darah
 koto dan angin dari badan selain
 berbekam terapi kaki ion elektrik dan massage
 pun ada kat situ

Lokasi dan no tel.

Bekam Refleks 
No. 12, Jalan Meranti Putih,
Taman Desa Permai 2 Batu 71/2 
Meru, Klang 
(Berhadapan Restoran Firdaus)
No tel : 0192996727 Noor Hisyam


1 comment:

nana dblogger said...

cantiknye cik la.cik za aja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...