Monday, 25 June 2012

My NeWboRn..16/06/2012

Assalamualaikum..


Alhamdulillah selamat melahirkan cahayamata yang ketiga baby girl pada 16 Jun 2012 Sabtu jam 1.00 pagi.. hari ke10 harini..baby saya masih di hospital lagi..sobsob..dah enam hari di KPJ..kuning agak tinggi..ulang alik je setiap hari hantar susu..cian sangat tgk baby..dahla kecik je kena duk lagi bawah lampu tu..aduhai..tak sanggup rasanya nak tengok nak menitik je airmata mama ni..


Semoga cepat sihat ye sayang..mama sentiasa doakan yang terbaik untuk sayang..

4 comments:

~aYu~ said...

tahniah.. bestnya.. dapat boy. selang bunga la ni.. selamat berpantang yer..

AyangAizul said...

uit... napa ko tak dok skali ngan baby? aku dulu dok skali kat spital 3mlm jg dia kuning...

SYANI said...

Patut la lama menyepi. Dah bersalin ye.. Tahniah!

Mamatasnim said...

ayu n syani:tq..baby girl yang ketiga ni..ahaha selang bunga..:)

diang:aku tak duk sekali ulang alik je antar susu yang dipam..;(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...