Friday, 27 December 2013

PiSaNg CheeSe CoKLat @ Tam NaSi AyaM SekSyen 23 Shah ALaM


 Petang semalam sejuk2 pekena pisang cheese..
balik dari keje ajak hubby gi Tam Nasi Ayam Seksyen 23 bersebelahan AEON BIG hari2 pun memang akan lalu situ ikut LKSA ke Kota Kemuning dari jauh dah nampak atas kedai tu ada Al Falah Gym..

pisangnya yang rangup disalut cheese coklat memang terbaekk..hanya RM6

yang original RM5
memang sedap makan panas2 pasni kalau teringin bolehla singgah lagi..:))



4 comments:

Yana Halim said...

hoihhh....nampak sedap tu sue. Boleh try nanti ni...

kakchik@ella said...

Pisang coklat ni asalnya dari Indonesia. kat sini pun dah ada eh. nak gi cari la nanti. Tq for sharing ye adik.

Mak Wardah said...

Kita copycat dari Indonesia, kreatifnya manusia...

fieda said...

terliur tgk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...